Şota Galatasaray'ı gözüne kestirdi

Bu sezon kendi sahasında Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı yenip Trabzonspor'la berabere kalan Kayserispor, ligde 36 yıldır galibiyeti bulunmayan Galatasaray'ı mağlup ederek şeytanın bacağını kırmak istiyor.Kayserispor, pazar günü saat 19.00'da oynayacağı Galatasa

Şota Galatasaray'ı gözüne kestirdi

Bu sezon kendi sahasında Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı yenip Trabzonspor'la berabere kalan Kayserispor, ligde 36 yıldır galibiyeti bulunmayan Galatasaray'ı mağlup ederek şeytanın bacağını kırmak istiyor.

Kayserispor, pazar günü saat 19.00'da oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını bugün öğle saatlerinde Kadir Has Karpuzatan Tesisleri'nde yaptığı çalışmayla sürdürdü. A milli takımından dönen Serdar Kesimal, ümit milli takımındaki Hasan Ali'nin de dönmesiyle sarı kırmızılı ekibin kadrosu tamamlandı. Midesindeki gastrit yüzünden ümit milli takım kampından ayrılmak zorunda kalan Hasan Ali ile sağ dizinde ağrısı bulunan orta saha oyuncusu Furkan'ın durumunun ancak maç günü belli olacağı bildirildi.

Her 2 oyuncunun tevadisinin sürdüğünü açıklayan kulüp doktoru Ahmet Hamdi Çağlar, "Hasan Ali toparladı. Furkan'ın da sakatlığı geçti ama sağ dizinde ağrısı var. Durumları maç günü netleşir" dedi.

ŞOTA:"ZİRVEDEKİ YERİMİZ İÇİN OYNAYACAĞIZ"

Galatasaray maçıyla ilgili olarak basın mensuplarının sorularına çevap veren Gürcü teknik direktör Şota Arveladze, "Milli takımdan dönen oyuncularımızla kadromuz tamam oldu. Herkes antrenmana katıldı. Renktaşımızla oynayacağımız maç için toplantı, antrenman ve özel çalışmalar yapıyoruz" dedi.

Şota, Galatasaray'ın kötü gidişlerine son vermek için Kayserispor maçını çıkış oldüğüne ilişkin soruya ise, "Herkes çıkış arıyor. Biz de zirvedeki yerimizi sağlamlaştırmak için sahaya çıkacağız. Galatasaray'ı Süper Lig'de de ilk kez yenmek istiyoruz" karşılığını verdi.

31'İNCİ DEFA KARŞILAŞACAKLAR

Öte yandan Kayserispor, pazar akşamı 31'inci defa karşı karşıya geleceği Galatasaray'ı son olarak 36 yıl önce 21 Nisan 1974 yılında yenebilmişti. O tarihten bu yana Kayserispor'un ligde Galatasaray'a karşı galibiyeti bulunmuyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor