Şota: Futbol derslerle dolu

Şota, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında, maça iyi başladıklarını, ancak son dakikalarda rakibe çok fırsat verdiklerini ifade etti.Yeni transferlerin performansından memnun olduğunu da dile getiren Şota, ''Maça i

Şota: Futbol derslerle dolu

Şota, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında, maça iyi başladıklarını, ancak son dakikalarda rakibe çok fırsat verdiklerini ifade etti.

Yeni transferlerin performansından memnun olduğunu da dile getiren Şota, ''Maça iyi başladık. Maçın kontrolü bizim elimizdeydi. 3-0 öne geçtik. Ama futbol, her zaman derslerle dolu. Futbolu 90 dakika oynamak lazım. Ama sonuçta mutluyuz 3 puan aldık. Yeni transferler istekli, önemli olan onları takım içinde oynatabilmek. Takım onlara kucak açtı. Çabuk uyum sağladılar. İnşallah böyle devam edeceğiz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor