S.O.S veren 1461 Trabzon'dan çağrı

Geçen sezon PTT 1.Lig'de başarıdan başarıya koşan 1461 Trabzon bu sezon lig'de aldığı başarısız sonuçlarla Trabzonluları üzerken Başkan yardımcısı Aydın Aydın Trabzon basınının ve taraftarın kendilerine yeterince destek vermemesinden şikayetçi  oldu.6 Nis

S.O.S veren 1461 Trabzon'dan çağrı

Geçen sezon PTT 1.Lig'de başarıdan başarıya koşan 1461 Trabzon bu sezon lig'de aldığı başarısız sonuçlarla Trabzonluları üzerken Başkan yardımcısı Aydın Aydın Trabzon basınının ve taraftarın kendilerine yeterince destek vermemesinden şikayetçi  oldu.

6 Nisan 2014 Pazar Günü çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını ifade eden 1461 Trabzon Başkan yardımcısı Aydın Aydın haber61.net'e yaptığı açıklamada yarın çok önemli bir müsabakaya çıkacaklarını fakat Trabzon Basınının 1461 Trabzon'a gerekli desteği vermemesinden şikayet ederek şunları söyledi "Lig'de kötü günler yaşıyoruz, Trabzon'dan gerekli desteği alamıyoruz,  Gerek Akçaabat'da gerekse Avni Aker'de boş tribünlere oynuyoruz. Taraftarımızdan ricamız yarın  Avni Aker Stadyumun'da saat 13:30'da oynayacağımız Karşıyaka müsabakasında bizlere destek versinler"

Yarınki karşılaşmanın lig'de tutunabilmeleri için çok önemli olduğunu ifade eden Aydın Aydın konuşmasına şöyle devam etti "1461 Trabzon zor günler geçiriyor, bu günlere gelinmesinde yönetimsel hatalarda olmuş olabilir. Şu süreçte önemli olan takıma destek vererek bu sezon PTT 1.lig'de kalmasını sağlamak olmalıdır, tabiki bizlerde yönetim olarak şapkamızı önümüze koyup bir özeleştiri yapacağız, nerede hata yaptık diye düşüneceğiz, ama öncelikli olarak yarınki karşılaşmaya kenetlenmeliyiz. Trabzonlulardan önemle şunu rica ediyorum yarın bizi yanlız bırakmasınlar, bu önemli karşılaşmada boş tribünlere oynamak istemiyoruz."

1461 Trabzon 19 takımlı PTT 1.lig'de 30 puanla 18.sırada bulunuyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler