Sorunsuz yabancı

Trabzonspor'da Tolunay Kafkas'ın düşünmediği ancak Mustafa Reşit Akçay'ın yararlanmayı planladığı Alanzinho sorunsuz şekilde Trabzon'a geldiYİNE SORUNSUZTrabzonspor'da sağlık kontrollleri sürerken Tolunay Kafkas tarafından gönderilecekler listesine adı ek

Sorunsuz yabancı

Trabzonspor'da Tolunay Kafkas'ın düşünmediği ancak Mustafa Reşit Akçay'ın yararlanmayı planladığı Alanzinho sorunsuz şekilde Trabzon'a geldi

YİNE SORUNSUZ

Trabzonspor'da sağlık kontrollleri sürerken Tolunay Kafkas tarafından gönderilecekler listesine adı eklenen ancak Mustafa Akçay'ın gelişi ile birlikte takımda tekrar kalma umudu doğan Alanzinho da dün trabzon'a gelerek önce sağlık kontrolünde ardından da ilk idmanda yerini aldı.

ONDAN YARARLANACAK

Her zaman olduğu gibi sorunsuz görüntü sergileyerek herkese örnek olan ve neşeli tavırları ile dkkat çeken Brezilyalı oyuncu Alanzinho yeni sezonda da takımda olacağa beniziyor.Teknik Direktör Mustafa Akçay'ın Alanzinho'dan yararlanmayı tercih edeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor