Soro ile 2 yıllık sözleşme imzalandı

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, Fransa ikinci lig takımlarından Arles forması giyen defans oyuncusu Bakary Soro ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Mor beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklamada, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarının sürdüğü belirtilere

Soro ile 2 yıllık sözleşme imzalandı
PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, Fransa ikinci lig takımlarından Arles forması giyen defans oyuncusu Bakary Soro ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
 
Mor beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklamada, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarının sürdüğü belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:
 
"Kulübümüz, geçtiğimiz sezonda Fransa ikinci lig ekiplerinden Arles forması giyen defans oyuncusu Bakary Soro ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. 27 yaşında ki Fildişi Sahilli Bakary Soro ile anlaşma sağlayan kulübümüz, tecrübeli defans oyuncusu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. 2012-2013 sezonunda Arles forması ile Fransa 2. Ligi'nde tamamı ilk 11'de olmak üzere 34 karşılaşmada görev alan Bakary Soro, daha önce Fransa 1. Ligi'nde Lorient ve Arles formaları ile 39 karşılaşmada görev almıştı. Yeni futbolcumuza Orduspor forması ile başarılar dileriz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor