Soner'den bir ilk

Ziraat Türkiye Kupasın B grubu 3. maçında Manisaspro ile karşılaşan Trabzonspor'da Soner Aydoğdu bu sezon golle tanıştı.Karşılaşmanı 13. dakikasında gelişen Trabzonspor atağında ceza yayının hemen dışında topla buluşan Soner, sol ayağıyla sol köşeye harik

Soner'den bir ilk

Ziraat Türkiye Kupasın B grubu 3. maçında Manisaspro ile karşılaşan Trabzonspor'da Soner Aydoğdu bu sezon golle tanıştı.

Karşılaşmanı 13. dakikasında gelişen Trabzonspor atağında ceza yayının hemen dışında topla buluşan Soner, sol ayağıyla sol köşeye harika bir plase vuruş yaptı ve top kaleci Murat'ın uzanamayacağı yerden ağlarla buluştu.
 
FARKI ÜÇE ÇIKARDI
 
Soner ayrıca ikinci yarının hemen başında kendisinin 2. takımının 3. golünü attı.
46 . dakikada sağ kanattan köşe gönderine yakın bir noktadan kullanılan taç atışı sonrasında ceza yayı yakınlarında topla buluşan Cardozo'nun ceza alanına ara pasında topla buluşan Soner, sağ ayağının dışıyla sağ köşeye vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi.
 
SONER ARD ARDA
 
Bu golün hemen ardından 49. dakikada bir gol daha kaydeden Soner Aydoğdu sağ kanattan gelişen atakta Serdar'ın ceza alanına ortasında topa gelişine bir vuruş yaptı ve topu sol köşeden ağlara gönderdi.
 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor