Soner ve Emre'nin var olma savaşı

Emre ve Soner ikinci yarıya bileniyor. Trabzonspor’da ligin ilk yarısında orta saha ve forvetteki bol oyuncu kadrosu ile fazla forma şansı bulamayan Soner Aydoğdu ve Emre Güral ikinci yarı formayı kapmak için var güçleri ile çalışıyorlar. İdmanlarda adeta

Soner ve Emre'nin var olma savaşı

Emre ve Soner ikinci yarıya bileniyor. Trabzonspor’da ligin ilk yarısında orta saha ve forvetteki bol oyuncu kadrosu ile fazla forma şansı bulamayan Soner Aydoğdu ve Emre Güral ikinci yarı formayı kapmak için var güçleri ile çalışıyorlar. İdmanlarda adeta çimleri yiyen iki oyuncu ikinci yarıda Teknik Direktör Şenol Güneş’ten forma bekliyorlar. Bordo-Mavili iki oyuncu, formayı kapmak için ellerinden geleni yapacaklarını da belirttiler.

 SONER’İN ŞANSI VAR

Orta sahada ikinci yarı yaşanacak değişiklikler nedeni ile Soner formaya biraz daha yakın görünürken, Emre’nin oynayıp oynaması alınacak olan yeni forvetin transferine bağlı olar görülüyor. Zokora’nın Milli Takım’da olması, Colman’ın sürekli kriz çıkarması ve Sapara’nın da satılacak olması Soner’in şansını artırırken, forvet transferi gerçekleşmezse Emre’de ikinci yarı daha çok forma alacak gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor