Soner Aydoğdu hangi Fenerli'yi örnek alıyor?

Trabzonspor'lu futbolcular Soner Aydoğdu, Zeki Yavru ve Abdülkadir Özdemir, gerçekleştirdikleri okul ziyaretinde öğrencilerin sorularını yanıtladı, imza dağıtıp fotoğraf çektirdi.Erdoğdu Mahallesi’ndeki İsmetpaşa Ortaokulu’nu ziyaret eden Soner, Zeki Yavr

Soner Aydoğdu hangi Fenerli'yi örnek alıyor?

Trabzonspor'lu futbolcular Soner Aydoğdu, Zeki Yavru ve Abdülkadir Özdemir, gerçekleştirdikleri okul ziyaretinde öğrencilerin sorularını yanıtladı, imza dağıtıp fotoğraf çektirdi.

Erdoğdu Mahallesi’ndeki İsmetpaşa Ortaokulu’nu ziyaret eden Soner, Zeki Yavru ve Abdülkadir, öğrencilerin büyük coşkusuyla ve “Şampiyon Trabzonspor” tezahüratlarıyla karşılandı.

SONER ALEX'İ ÖRNEK ALIYOR

Öğrencilerin sorularını yanıtlayan futbolculardan Soner, örnek aldığı futbolcunun Alex olduğunu belirterek, “Gerek saha içinde gerek saha dışındaki davranışları, oyun kalitesi ve insanlığıyla Alex örnek aldığım futbolcudur” dedi.

ADAMLIK ÇOK ÖNEMLİDİR

Soner, futbolculuğun yanı sıra iyi insan olmanın da önemli olduğuna dikkat çekerek, “Âdamlık çok önemlidir. Gençlerbirliği genç takımında oynarken, ehliyetim olmamasına rağmen ağabeyimin arabasını kaçırıyordum, ama sürekli yakalanıyordum. Ağabeyim beni şikayet etmek için kulüpteki hocama götürdü. Hocam, ‘Önemli olan iyi futbolcu olman değil iyi adam olman’ dedi. Bu benim hayatımın en önemli derslerinden biridir” dedi.

Soner, bir soru üzerine, sahaya çıktıklarında kötü tezahürat olursa duymamaya çalışarak oyuna konsantre olmaya çabaladıklarını dile getirdi.

FUTBOLA SOKAK ARALARINDA BAŞLADIM

Zeki Yavru ise, futbolculuğun yanında eğitimin de çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Futbola başlamamda babamın çok büyük katsısı oldu. Beni sürekli itekledi, teşvik etti. Gece Trabzonspor maçlarının özeti olduğunda bile beni kaldırır ve özeti seyretmemi sağlardı. Bu yörede her çocuğun futbol hayatı anne karnında tekme atarak başlar derler. Bizimki de adeta öyle oldu. Sokak aralarında futbola başladım. Size tavsiyem, eğitiminizin, insanlığınızın ve çok çalışmanın yanına hırsınızı da mutlaka ekleyin. Benim bugünlere gelmemde hırsımın da büyük katkısı oldu” ifadesini kullandı. Zeki örnek aldığı futbolcunun Brezilyalı Cafu olduğunu da sözlerine ekledi.

TRABZONSPOR'DA KALICI OLMAK İSTİYORUM

Abdülkadir Özdemir ise, örnek aldığı oyuncunun Barcelonalı Xavi olduğunu vurgulayarak, “Amacım Trabzonspor’da kalıcı olmak ve büyük başarılara imza atmak” dedi. Futbolcular daha sonra öğrencilerle toplu hatıra fotoğrafı çektirdi ve imza dağıttı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler