Son noktayı Gökdeniz koydu!

 Rusya Premier Ligi'nde Zenit St. Petersburg, 3. hafta önce şampiyonluğunu ilan ederken, bugün oynanan son hafta karşılaşmaları nefes kesen ikincilik mücadelesine döndü.Rusya Premier Ligi'ni 2. olarak bitirip Şampiyonlar Ligi'ne gitme hesapları yapan CSKA

Son noktayı Gökdeniz koydu!

 

Rusya Premier Ligi'nde Zenit St. Petersburg, 3. hafta önce şampiyonluğunu ilan ederken, bugün oynanan son hafta karşılaşmaları nefes kesen ikincilik mücadelesine döndü.

Rusya Premier Ligi'ni 2. olarak bitirip Şampiyonlar Ligi'ne gitme hesapları yapan CSKA Moskova, Spartak Moskova, Anji Mahaçkale ve Dinamo Moskova arasındaki rekabet, son haftaya taşınınca bugünkü karşılaşmaların önemi de iki kat arttı. Haftaya 73 puanla ikinci sırada başlayan CSKA Moskova, iddiası bulunmayan Rubin Kazan'a konuk olurken 72 puanlı Spartak Moskova da Lokomotiv Moskova ile başkent derbisine çıktı. Kazanmaktan başka şansının olmadığını bilen CSKA Moskova, konuk olduğu Tataristan ekibi karşısında 45. dakikada Honda'nın attığı golle 1-0 öne geçerek soyunma odasına girdi. İkinci yarıya moralli çıkan Moskova temsilcisi 47'de kalesinde Valdes'in attığı beraberlik golünü gördü. Morali bozulan CSKA galibiyet için yüklenirken 82'de Gökdeniz, Rubin'i 2-1 öne geçirdi ve CSKA'nın bütün umutlarını tüketti. Ardından da Eremenko 88'de skoru 3-1 olarak ilan etti.

Günün diğer karşılaşmalarında Dinamo Moskova, Kuban ile 1-1 berabere kalarak puanını 72'ye çıkarttı. Başkent derbisinde ise Spartak Moskova ilk 45 dakikada bulduğu 2 golle Lokomotiv Moskova'yı, Zenit St. Petersburg da ikinci 45 dakikada bulduğu 2 golle Anji Mahaçkale'yi aynı skorla 2-0 yenince Spartak Moskova, puanını 75'e yükselterek Rusya Premier Ligi'ni ikinci olarak tamamladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler