Son maç nelere kadir...

Haber61.Net - Spor Servisi - Trabzonspor bu yıl çok karışık bir lig geçirdi. Öyle ki bir yenildi bir yendi. Son haftada ise şansı öyle bir döndü ki hem kendini rahatlattı hem de gönül verenlerini. Antalyaspor karşılaşmasını kazanan Bordo Mavililer, Sivass

Son maç nelere kadir...

Haber61.Net - Spor Servisi - Trabzonspor bu yıl çok karışık bir lig geçirdi. Öyle ki bir yenildi bir yendi. Son haftada ise şansı öyle bir döndü ki hem kendini rahatlattı hem de gönül verenlerini. Antalyaspor karşılaşmasını kazanan Bordo Mavililer, Sivasspor'un yenilmesiyle birliktede UEFA'ya Play-Off'tan katılma şansı kazanmış oldu. Böylelikle Trabzonspor sezonu 25 gün erken açmak kurtarmış oldu.

Trabzonspor'un san haftalarda işinin yaver gitmesi ise en çok Hami Mandıralı'nın işine yaratı. Hami Hoca ile yönetim yola devam edecek mi etmeyecek mi? tartışmaları sürerken Son hafta galibiyeti Takıma farklı bir boyut kazandırdı. Hami hoca yeni sezon şansını artırmış oldu.   

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler