Son karar Burak Yılmaz'ın

  Süper Final'in 3.haftasında sahasında Galatasaray’ı konuk edecek olan Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligi'nin ilk yarısında evinde 3-0 kaybettiği karşılaşmanın hesabını Avni Aker'de kesmek istiyor.Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda 28 Nisan Cumar

Son karar Burak Yılmaz'ın

 

 

Süper Final'in 3.haftasında sahasında Galatasaray’ı konuk edecek olan Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligi'nin ilk yarısında evinde 3-0 kaybettiği karşılaşmanın hesabını Avni Aker'de kesmek istiyor.

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda 28 Nisan Cumartesi sahasında Galatasaray ile karşılaşacakTrabzonspor, bu sezon rakibi karşısında ilk galibiyetini almak istiyor.

 

Süper Lig'de rakibi ile oynadığı maçlarda evindeki ilk maçı 3-0 kaybeden bordo-mavili takım deplasmanda ise rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Avni Aker'de 3-0 kaybettiği maçın hesabını bayan taraftarları önünde kesmek isteyen Karadeniz ekibi Avrupa yolunda da önemli bir avantaş yakalamayı hedefliyor.

 

Geçtiğimiz hafta Beşiktaş bayan taraftarları önünde 1-0 mağlup ederek haftalar sonra galibiyetle tanışan Karadeniz ekibi aynı muameleyi sarı-kırmızılı takıma uygulayarak bu sezonki 3. derbisini kazanmak istiyor.


Fenerbahçe  maçında burnunun kırılması üzerine operasyon geçiren ve Beşiktaş maçında forma giyemeyen Burak Yılmaz, Galatasaray  maçında forma giyip-giymeyeceğine kendisi karar verecek.

 

İstanbul'da bir firmanın ürünlerinin tanıtımına katılan ve Trabzon’u etkisi altına alan sis nedeniyle antrenmanlara geç katılan golcü oyuncuyla teknik direktör Şenol Güneş’in bir görüşme yapacağı ve bu görüşmenin ardından Burak Yılmaz’ın forma giyip-giymeyeceği netlik kazanacak.

 

Golcü oyuncunun oynaması halinde kendisi için hazırlanan özel maskeyi de kullanabileceği ifade edildi. Hafta içinde yapılan çalışanların bir bölümüne katılamayan Zokora, Halil ve Colman'ın ise sakatlıklarının büyük ölçüde düzeldiği Galatasaray  maçında oynamalarına bir engel kalmadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor