Son dakika transfer haberleri - Günün transfer gelişmeleri

Trabzonspor,Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe başta olmak üzere Süper Lig ekiplerinin son dakika transfer haberleri burada olacak

Son dakika transfer haberleri - Günün transfer gelişmeleri

Hareketli bir dönem geçiren 2016-2017 yaz transfer sezonu bugün bitiyor. Kulüpler son dakika transferlerini gerçekleştirmek için çaba sarfediyor. Özellikle Trabzonspor,Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe için transfer son dakikaya kadar devam edecek. Günün son dakika transfer haberlerini bu nedenle sizler için tek bir haber içerisinde toparladık. 

Trabzonspor son dakika transfer haberleri

Trabzonspor'da son günde gündem hem gelecek hem gidecek isimler üzerine oldukça yoğun durumda. Sağ kanat ve sağ bek transferi için bastıran bordo mavililer Napoli'nin sağ kanat ve orta saha oyuncusu Omar El Kaddouri transferinde sona yaklaştı. Ayrıca Olympiakos forması giyen Felipe Pardo da gündemde. Bu transfer her an olumlu sonuçlanabilir. Gidecek isimler konusunda da çalışmayı sürdüren Karadeniz Fırtınası'nda Oscar Cardozo için Yunanistan'ın Olimpiakos takımıyla görüşmelere başlandığı resmen açıklandı. Gün içinde transferin detayları da açıklanacak.

Trabzonspor bu dönem Ramil Sheydaev, Jan Durica, Matus Bero, Fabian Castillo, Onazi, Ibanez ve Jun Suk'u transfer etmişti.
transfer haberleri

Beşiktaş son dakika transfer haberleri

Geçen sezonu şampiyon tamamlayan Şenol Güneş;'in takımı bugün iki ismi kadrosuna kattı. Siyah Beyazlı ekip Gökhan İnler ve Atınç'ı transfer etti. Beşiktaş'ta gündemde ayrıca Eto'o ve Sakho bulunuyor. Ayrıca gündemdeki bir diğer isim olan Samir Nasri Sevilla'ya transfer oldu.

Siyah beyazlılar bu transfer döneminde Gökhan Gönül, Talisca, Abaoubakar, Caner Erkin'i renklerine bağlamıştı.

Galatasaray son dakika transfer haberleri

Galatasaray uzun süredir uğraştığı ön libero sorununa çareyi De Jong'da buldu. Sarı kırmızılılar tecrübeli oyuncu sabaha karşı İstanbul'a getirdi. Resmi imzalar bugün atılacak. Galatasaray bu transfer döneminde Emrah Başsan (Çaykur Rizespor'a kiralık gönderildi), Serdar Aziz, Eren Derdiyok, Tolga Ciğerci, Cavanda, Josue ve Kolbeinn Sigthórsson'u renklerine katmıştı.

Fenerbahçe'de son dakika transfer haberleri

Fenerbahçe'de son günde sürpriz bir gelişme yaşandı.  Sarı lacivertliler eski golcüleri Moussa Sow'u yeniden kadroya kattı.Sarı Lacivertli kulüp, Aatif Chahechouhe, Roman Neustadter, Van der Wiel, Jermain Lens, İsmail Köybaşı, Martin Skrtel'i renklerine katmıştı. Ayrıca Fenerbahçe Teknik Direktör Pereira'nın yerine Advocaat'ı göreve getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor