Son 40 yılın en kötü Trabzonspor'u

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile sahasında 1-1 berabere kalan Akhisar Belediyespor sahasındaki yenilmezlik serisini sürdürürken, konuk Trabzonspor 4. dış saha maçını da kazanamamış oldu.Trabzonspor karşısında bu sezon 4. iç saha maçını geride bıraka

Son 40 yılın en kötü Trabzonspor'u

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile sahasında 1-1 berabere kalan Akhisar Belediyespor sahasındaki yenilmezlik serisini sürdürürken, konuk Trabzonspor 4. dış saha maçını da kazanamamış oldu.

Trabzonspor karşısında bu sezon 4. iç saha maçını geride bırakan Akhisar Belediyespor, bu müsabakalarda 2 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Ege temsilcisi, daha önce Manisa'da Sivasspor'la berabere kalmış, Fenerbahçe ve Kasımpaşa'yı mağlup etmişti.

Haftayı 14 puanla tamamlayan "Akhisar, Trabzonspor maçıyla Süper Lig'deki 3. sezonunda 100. puanına ulaştı.

Trabzonspor ise deplasmanda galip gelme özlemini bu maçta da gideremedi. Bu sezon deplasmanda oynadığı maçlarda K.Erciyespor ile golsüz, İstanbul Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor, Kardemir Karabükspor'a 3-0 yenildikten sonra 4. dış saha maçında Akhisar Belediyespor'a karşı da galip gelemedi.

Bordo mavili ekip, 8. haftayı 1 galibiyet, 6 beraberlik,1 mağlubiyet alarak 9 puanla kapatan Trabzonspor, 1974-75 sezonundan sonra Süper Lig'deki en kötü ilk 8 hafta performansını sergiledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor