Sokağa atılacak paramız yok!

Birinci: “Bazı hocalar sadece kendilerini düşünürler. Günü kurtarmak isterler ama ben kulüpçüyüm. 500-600 bin TL verdirip oyuncu aldıramam. Taraftarımız merak etmesin. Çok seçiciyiz, faydalı olacak isimleri almak için çabalıyoruz” KULÜPÇÜ BİR ANTRENÖRÜM G

Sokağa atılacak paramız yok!
Birinci: “Bazı hocalar sadece kendilerini düşünürler. Günü kurtarmak isterler ama ben kulüpçüyüm. 500-600 bin TL verdirip oyuncu aldıramam. Taraftarımız merak etmesin. Çok seçiciyiz, faydalı olacak isimleri almak için çabalıyoruz”
 
KULÜPÇÜ BİR ANTRENÖRÜM
 
Giresunspor’un teknik adamı Mehmet Birinci, bazı hocaların sadece kendilerini düşündüğü ve yüksek meblağlara oyuncular aldırdığını ifade ederek; “Ben öyle değilim. Kulüpçüyüm ve Giresunspor’un yarınlarını düşünmek zorundayım” dedi. Brinci; “Kalacaklar-gidecekler konusunda yönetimle hem fikiriz.  Oyuncular profesyonel ve geçimlerini bu işten sağlıyorlar. İç transferde kalmasını istediğimiz oyuncuların ikisi haricinde hepsiyle anlaşma sağladık.  Dış transferde ise Agbetu, Uğur, Hakan  ve Gökhan Çakır ile anlaşmaya vardık. Şuanda fiyatlar çok çok yüksek. El attığımız oyuncu 500-600 bin TL’den kapıyı açıyor. Ben kulüpçü bir antrenörüm. Giresunspor’un menfaatlerini ön planda tutmak zorundayım” şeklinde konuştu.
 
ZOR DURUMDA BIRAKAMAM
 
Birinci sözlerine şöyle devam etti: “Bazı hocalar sadece kendilerini düşünürler.  Günü kurtarmak isterler ama ben kulüpçüyüm. Kaldı ki burası benim memleketim. Yarın Giresunspor’u güzel günler beklemesi için böyle davranıyoruz. Bizim hedefimiz kümede kalmak.  Kümede kalmak derken yedi, sekizinci, dokuzuncu olmak. Geçen seneki gibi bir seri yakalayabilirsek belki daha da yükseklere oynayabiliriz. Öncelik borçları ödemek. Seneye borçlar azalırsa daha farklı bir şeyler düşünülebilir. Giresunspor taraftarı rahat olsun. İyi transferler yapacağız. Çok seçiciyiz. Faydalı olacak isimleri almak için çabalıyoruz. Önümüzde iki aylık bir süre var. Şuanda bekliyoruz. Bunun nedeni oyuncuların çok yüksek ücretler istemesi. Giresunspor şimdi transfer yaparsa geçmiş dönemdeki hatalarını tekrarlamış olur.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor