Şok iddia! 'İlk 11'i falcıya soruyor'

Almanya'nın yüksek tirajlı gazetesi Bild, Gençlerbirliği Teknik Direktörü Çapa'nın, kadroyu bir falcıya danışarak kurduğunu iddia etti.Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa'nın, sahaya süreceği ilk 11'i bir falcıya danışarak belirlediği ileri sürüldü.

Şok iddia! 'İlk 11'i falcıya soruyor'

Almanya'nın yüksek tirajlı gazetesi Bild, Gençlerbirliği Teknik Direktörü Çapa'nın, kadroyu bir falcıya danışarak kurduğunu iddia etti.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa'nın, sahaya süreceği ilk 11'i bir falcıya danışarak belirlediği ileri sürüldü.

Almanya'da yayımlanan Bild am Sonntag gazetesi, bilginin kaynağını belirtmediği haberde, Çapa'nın, kadroda hangi oyunculara yer vereceği konusunda bir falcıya danıştığını iddia etti.

Falcı'nın Çapa'ya harfler söylediği belirtilen haberde, bu harfleri isminde bulunduran oyuncuların maçta oynadığı öne sürüldü.

Oyuncuların bu yöntemi öğrenmesinden sonra takım içinde rahatsız bir otmanı oluştuğu ifade edilen haberde, bir oyuncunun, ''2012 yılında yaşıyoruz. Buna anlayış gösteremem'' şeklinde konuştuğu da öne sürüldü.

Haberde, Çapa'nın ikinci yarıda kadroyu falcıyla değil, kendi mantığıyla kurmaya çalıştığı, şimdiye kadar 3 maçta 1 galibiyet aldığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor