Sneijder Trabzonspor için konuştu

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Trabzonspor maçı hakkında konuştu.  GSTV aracılığıyla açıklamalar yapan Hollandalı futbolcu; "Trabzonspor maçı zor olacak. Şimdiye kadar ligde sadece bir maç kaybettiler. Ancak bir önceki maçta aldığımız

Sneijder Trabzonspor için konuştu
Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Trabzonspor maçı hakkında konuştu. 
 
GSTV aracılığıyla açıklamalar yapan Hollandalı futbolcu; "Trabzonspor maçı zor olacak. Şimdiye kadar ligde sadece bir maç kaybettiler. Ancak bir önceki maçta aldığımız galibiyetle bizim de özgüvenimiz arttı. Evimizde oynadığımız maçları da kazanıyoruz. Trabzonspor zorlu bir rakip bunun farkındayız. Ama her şeye rağmen kazanmak istiyoruz. Trabzonspor'a gol atar mıyım bilmiyorum. Bunu anca sahada görebiliriz. Kendimi çok iyi hissediyorum. Bu maç için de sabırsızlanıyorum. Gol atıp atmayacağımı maç günü göreceğiz. Zaten önemli olan benim gol atmam değil, 3 puanı almamız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler