Sneij'den 'uyanık Türkler' yorumu

20 bin taraftarımızı gören Wesley Sneijder, “Türkler tribünlerin yarısını kapatmışlar. Evimizin avantajı böyle maçlarda kayboluyor” dedi. Milli takımı dün Amsterdam Arena’da 17 bin 500’ü biletli yaklaşık 20 bin Türk desteklerken, Hollanda’nın dünyaca ünlü

Sneij'den 'uyanık Türkler' yorumu

20 bin taraftarımızı gören Wesley Sneijder, “Türkler tribünlerin yarısını kapatmışlar. Evimizin avantajı böyle maçlarda kayboluyor” dedi.

 

Milli takımı dün Amsterdam Arena’da 17 bin 500’ü biletli yaklaşık 20 bin Türk desteklerken, Hollanda’nın dünyaca ünlü yıldızı Wesley Sneijder bu duruma çok şaşırdı. ‘Bu nasıl oluyor’ diyen başarılı futbolcu, “Kendi evimizde oynuyoruz, ancak stat kapasitesinin yarısını Türk taraftarlar kapatmış. Bu biletlere ulaşmak zordur. Hollanda vatandaşı olmanın dışında prosedür var. Ama Türkler uyanıklık yapıp biletleri kapmış. Evimizin avantajı böyle maçlarda kayboluyor. Sanki kendi sahamızda değil de deplasmanda oynuyormuşuz gibi. Tribünler kırmızı-beyaz. Bariz üstünlükleri var. Türk futbolcular çok şanslılar” diyerek maç öncesi tedirginliğini dile getirdi.

ARAYA SIZDILAR

Dünya Kupası Elemeleri’nde dün oynadığımız ilk maç için 20 Euro’dan başlayan biletlere adeta hücum eden taraftarlarımız Hollandalılar’a ayrılan tribünden de bilet alarak araya sızmayı da başardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor