Slutski: Trabzonspor belirleyecek

Şampiyonlar Ligi’nde Trabzonspor'un rakibi CSKA Moskova'nın Teknik Direktörü Leonid Slutski maçın oynanacağı Luzhniki Stadı’nda basın toplantısı düzenledi.Slutski açıklamasında yaşanan sakatlıklardan yakınırken Burak Yılmaz'ın oynamayacak olmasıyla ilgili

Slutski: Trabzonspor belirleyecek

Şampiyonlar Ligi’nde Trabzonspor'un rakibi CSKA Moskova'nın Teknik Direktörü Leonid Slutski maçın oynanacağı Luzhniki Stadı’nda basın toplantısı düzenledi.

Slutski açıklamasında yaşanan sakatlıklardan yakınırken Burak Yılmaz'ın oynamayacak olmasıyla ilgili olarak, “Burak elbette çok iyi bir forvet ancak Trabzonspor onsuz 4 puan topladı” yorumunu yaptı.

Trabzonspor maçının kendirli için dönüm noktası olduğunun altını çizen Slutski, “Mutlaka kazanmak istiyoruz. 2 Kasım’da Trabzon'da oynanacak rövanşı ise yaşayıp göreceğiz” dedi.

CSKA Takımı Teknik Direktörü, bir soru üzerine dün antrenmanda sakatlanan Liberyalı milli orta saha oyuncusu Sekou Oliseh içinse, "Yarın durumuna bakıp karar vereceğiz" diye konuştu.

CSKA'nın sol beki Kirill Nababkin ise gruptan yükselme şansını hemen kaybetmediklerini söyledi.

Nabapkin, "Kendi sahamızda oynayacağız ve kazanmaya ihtiyacımız var. Grupta ilk iki maç sonunda geride kalsak da şansımız devam ediyor. Beklentimiz taraftarlarımızın da bu önemli maçta Luzniki Stadyumu'na gelerek bize kazanmamız için destek olması" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor