Slovakya galip F.Sahili berabere

 Trabzonsporlu  Didier Zokora ve Sol Bamba'nın 90 dakika forma giydiği özel müsabakada Fildişi Sahili Rusya ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.Karşılaşmanın 55.dakikasında Rusya, Alan Dzagoev'in golüyle öne geçti. Fildişi Sahili bu gole 78. dakikada Max G

Slovakya galip F.Sahili berabere

 

Trabzonsporlu  Didier Zokora ve Sol Bamba'nın 90 dakika forma giydiği özel müsabakada Fildişi Sahili Rusya ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

Karşılaşmanın 55.dakikasında Rusya, Alan Dzagoev'in golüyle öne geçti. Fildişi Sahili bu gole 78. dakikada Max Gradel ile cevap verdi. Bu zorlu mücadeleyi Hakem Cüneyt Çakır yönetti. Fildişi Sahili sahada Yeboah - Eboué, Bamba, Kolo Touré, Tiéné - Razak, Yaya Touré, Zokora - Keita, Drogba, Gradel tertibiyle yer aldı.

SAPARALI SLOVAKYA’NIN DANİMARKA SÜRPRİZİ

 Marek Sapara'nın 90.dakikada yerini Kornel Salata'ya bıraktığı karşılaşmada Slovakya deplasmanda Danimarka'yı 3-1 mağlup etti.

 

 

Mücadelede Danimarka 22. dakikada Tobias Mikkelsen'in attığı golle öne geçti. Slovakya bu gole 63. dakikada Martin Jakubko, 72. dakikada Marek Hamsik, 83. dakikada da Lubomir Guldan'la karşılık vererek sahadan 2 farklı galibiyetle ayrıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler