Slimani isteği Trabzonspor'u şok etti!

 Islam Slimani transferi için sınırlarını zorlayan Trabzonspor, bu transferin sonuçsuz kalmasıyla daha az maliyetli olan Oscar Cardozo transferini noktaladı. Sporting Lizbon'un Slimani için uçuk bir ücret talep ettiği ortaya çıktı.Cezayirli forvet için 6

Slimani isteği Trabzonspor'u şok etti!

 Islam Slimani transferi için sınırlarını zorlayan Trabzonspor, bu transferin sonuçsuz kalmasıyla daha az maliyetli olan Oscar Cardozo transferini noktaladı. Sporting Lizbon'un Slimani için uçuk bir ücret talep ettiği ortaya çıktı.

Cezayirli forvet için 6 milyon Euro bonservis bedeli teklif eden Karadeniz temsilcisi, Lizbon'un 15 milyon Euro istemesinden sonra rotasını Paraguaylı golcüye çevirdi.

Benfica ile 5 - 6 milyon Euro civarında bir rakama el sıkışan bordo-mavililer, oyuncu ile de anlaştı. Cardozo'nun önümüzdeki birkaç gün içinde Trabzonspor'a katılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor