Skibbe Trabzonspor için ne dedi ?

 Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında 18 Ağustos Cumartesi günü Trabzonspor ile sahsında karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor,bu maçın hazırlıklarına başladı.   Teknik direktör Skibbe antreman sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, sezonun ilk maç

Skibbe Trabzonspor için ne dedi ?

 Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında 18 Ağustos Cumartesi günü Trabzonspor ile sahsında karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor,bu maçın hazırlıklarına başladı.

 

 

 

Teknik direktör Skibbe antreman sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, sezonun ilk maçında Trabzonspor ile oynayacakları maçın zorlu geçeceğini ,ancak ligde kalıcı olduklarını ve mücadele edebildiklerini göstermek istediklerini söyledi.

 

Skibbe, lige iyi hazırlandıklarını belirterek, şöyle konuştu: ''Trabzonspor maçında çok gol pozisyonuna girerek galip gelmeye çalışacağız. Yaklaşık 7 haftalık bir hazırlık dönemi geçirdik. Lige iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Trabzonspor maçında galip gelmek için ne geriyorsa yapmak istiyoruz. Tıpkı geçen sezon olduğu gibi bu sezonda taraftarımızın takımın arkasında aynı güçle durmasını istiyorum. Hiçbir zaman bir işçi takımı olduğumuzu unutmayacağız. Bu nedenle sadece iyi futbol değil, iş yapmak için çok mücadele ve direnme olması gerekiyor"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor