Sizce bu kupayı neden emniyete aldılar!

Haber61/Spor Servisi - Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası finalinde Brezilya temsilcisini 2-1'lik skorla mağlup ederek şampiyon olan Trabzon Erdoğdu Anadolu  Lisesi, yurda dönüyor. Yarın öğlen vakti İstanbul Atatürk Havalimanı’nda olacak olan kafile u

Sizce bu kupayı neden emniyete aldılar!
Haber61/Spor Servisi - Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası finalinde Brezilya temsilcisini 2-1'lik skorla mağlup ederek şampiyon olan Trabzon Erdoğdu Anadolu  Lisesi, yurda dönüyor. Yarın öğlen vakti İstanbul Atatürk Havalimanı’nda olacak olan kafile uçağa biner binmez ilginç bir görüntü paylaştı.
 
Sosyal medyada Trabzonsporluların paylaşım rekoru kırdığı koyulan fotoğrafta, dünya kupasının emniyet kemeriyle bir koltukta muhafaza altına alındığı görülüyor. Bordo mavililer fotoğrafı paylaşırken, “Şike nedeniyle korumaya alıyorlar. Ne yapsın çocuklar?” mesajları atıyorlar. Fotoğraflı mesaj yerine ulaştı diyebiliriz.
 
cdh9mu5w0aa2h9_.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor