"Siz önce amatör kulüp yönetin"

  Türk Milli Takımı’nın Avustur-ya’da 2014 Dünya Kupası grup eleme maçları öncesi yaptığı kamp çalışmalarına ve hazırlık maçlarına Milli Takımlar Futbol Futbol Şube Sorumlusu Selim Koray damgasını vurdu. Türkiye Futbol Federasyonu’ndaki görevine büyük umu

"Siz önce amatör kulüp yönetin"

 

 Türk Milli Takımı’nın Avustur-ya’da 2014 Dünya Kupası grup eleme maçları öncesi yaptığı kamp çalışmalarına ve hazırlık maçlarına Milli Takımlar Futbol Futbol Şube Sorumlusu Selim Koray damgasını vurdu. Türkiye Futbol Federasyonu’ndaki görevine büyük umutlarla başlayan Koray, Amerika Birleşik Devletleri’nin basketbol ligi olan NBA’de önemli araştırmalar yaptığını anlatmıştı. Sporla ilgili çok sayıda dikkat çekici projesi olduğunu söyleyen Koray, Milli Takımlar Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile karşı karşıya geldi. Avcı bir tartışma sonrası Koray’a öfkeyle, “Siz önce amatör bir kulüp yönetin. Ondan sonra gelin Milli Takım’a bakın” dedi. 

Milli Takım kampındaki hemen hemen herkesin, “Çok iyi niyetli, heyecanlı ve istekli” diye nitelendirdiği Selim Koray ile Abdullah Avcı’yı tartışma noktasına getiren olaylar zinciri şöyle gelişti:

 

Federasyon yöneticilerine yasak koydu

 

1-Bir medya mensubu ile kaleci Volkan Demirel’in tartışmasının ardından Selim Koray’ın özür dilemesi Volkan’ın savunmasını istemesi futbolcular arasında tedirginliğe neden oldu.

 

2-Milli Takımlar Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın oyuncularla yaptığı toplantıya girmek istedi. Ancak bu istek Avcı ve ekibi tarafından kibarca geri çevrildi.

 

3-Koray, Milli Takımların yaptığı hazırlık maçında yenilmesinden sonra çevresine “Şimdi ne yapacağız, yenildik. Bir an önce toparlanmalıyız” diyerek telaşa kapıldı.

 

4-Milli Takım’ın yaptığı karşılaşmaların kasetlerini istedi. A Milli Takım kampına Futbol Federasyonu yöneticilerinin girişini yasakladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor