Siz insan mısınız yoksa...

Trabzon’un Atatürk Alanında bulunan ve yeni düzenlenen meydan parkında bulunan Trabzonspor logosunu kırdılar!İÇİMİZDE İRLANDALI MI VAR!Trabzon’un meydan Parkının düzenlenmesiyle birlikte parka bir de Trabzonspor’umuzun logosu yerleştirilmişti. Öyle ki log

Siz insan mısınız yoksa...

Trabzon’un Atatürk Alanında bulunan ve yeni düzenlenen meydan parkında bulunan Trabzonspor logosunu kırdılar!

İÇİMİZDE İRLANDALI MI VAR!

Trabzon’un meydan Parkının düzenlenmesiyle birlikte parka bir de Trabzonspor’umuzun logosu yerleştirilmişti. Öyle ki logo meydan parkına büyük bir hava kattı. Trabzon’a gelen ve Trabzon’da yaşayan hemen herkesin bu logo önünde çekilmiş bir fotoğrafı mevcuttur. Ama gelin görün ki bu logo bazı kişi veya kişilerce bu hale getirildi.

ts_ic.jpg

TRABZON’DA KIRIP- DÖKME ARTTI

Trabzon’da yapılanları kırma, yırtma vs. son dönemlerde oldukça çok arttı. Şöyle kısa bir süre önceyi hatırlarsak, 2011 olimpiyatları öncesi üst geçitlere giydirilen afişler olimpiyatlar başlamadan birileri tarafından parçalanmış, EYOF tarafından yenilenmek zorunda kalmıştı. Ayrıca geçtiğimiz haftalarda Trabzon’daki çocuk parkındaki aletlere zarar verilmişti ve Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da bunu yapanın tedavi görmesi gerektiğini söylemişti. Tam da Başkan Gümrükçüoğlu’nun dediği gibi, bu şehre yapılanlara zarar vermek kimin haddine. Hele ki başarılara im!za atan Trabzonspor’umuzun logosunu kırmak ne cesaret!

Karar verin tedavi görecek kadar hasta mısınız yoksa siz de Fenerli misiniz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler