"Siyasiler bürokratlar, elinizi taşın altına koyun"

TFF Bölgesel Amatör Ligi 3. Grupta mücadele eden Trabzon temsilcisi Trabzon Kanuni Futbol Kulübü , şehrin siyasetçi ve bürokatlarından destek bekliyor. Trabzon’u başarıyla temsil eden Kanuni FK’nın yönetim kurulu üyesi Ahmet Şenterzi yaptığı açıklamada, k

"Siyasiler bürokratlar, elinizi taşın altına koyun"

TFF Bölgesel Amatör Ligi 3. Grupta mücadele eden Trabzon temsilcisi Trabzon Kanuni Futbol Kulübü , şehrin siyasetçi ve bürokatlarından destek bekliyor.

Trabzon’u başarıyla temsil eden Kanuni FK’nın yönetim kurulu üyesi Ahmet Şenterzi yaptığı açıklamada, kulüp olarak merkez ilçenin takımı olmanın zorluklarını ve sıkıntılarını yaşadıklarını dile getirdi.

Diğer il ve ilçelerde siyasetçi ve bürokratların , kendi ilçelerinde bulunan takımlara destek çıktığını aktaran Şenterzi “ Bir çok isim bu şekilde kendi takımlarına desteklerini esirgemiyor. Ancak Trabzon’da durum oldukça farklı . Trabzon Merkez takımı olan Kanuni Futbol Kulübüne Trabzonlu siyasetçi ve bürokratlardan destek gelmiyor. Bunun sıkıntısını yaşıyoruz“ dedi.

İyi bir kadro oluşturarak Trabzon’u başarıyla temsil etmenin hiç de kolay bir durum olmadığını vurgulayan Şenterzi “ Maddi olarak gerçekten oldukça zorlayıcı bir iş yapıyoruz. Bir futbol takımını oluşturup onunla başarıya koşmak, Trabzon’u temsil etmek kolay değil. Bu noktada gerek siyasilerimizin gerek şehrin önde gelen bürokratlarının bu takıma sahip çıkarak destek vermelerini, ellerini taşın altına koymalarını bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor