Sivok soru işaretleri bıraktı

 Avrupa Şampiyonası dün oynanan iki maçla başladı. Saat 19.00 da başlayan ilk maçta Polonya, Yunanistan ile 1-1 berbabere kalırken saat 21.45 de başlayan maçta Rusya ise Çek Cumhuriteti’ni 4-1 lik sonuçla hezimete uğrattı. Dün akşam oynanan maçları Trabzo

Sivok soru işaretleri bıraktı

 Avrupa Şampiyonası dün oynanan iki maçla başladı. Saat 19.00 da başlayan ilk maçta Polonya, Yunanistan ile 1-1 berbabere kalırken saat 21.45 de başlayan maçta Rusya ise Çek Cumhuriteti’ni 4-1 lik sonuçla hezimete uğrattı. Dün akşam oynanan maçları Trabzonsporlu kurmaylar ise farklı bir gözle izledi.

Polonya- Yunanistan karşılaşmasında Trabzonspor’lu Adrian ve Pawel Brozek’in şans bulamaması herkesi hayal kırıklığına uğrattı.

 Trabzonspor’un stoper adayları arasında adı geçen Tomas Sivok ‘un formasını giydiği Çek Cumhuriyeti’nin Rusya karşısında hezimete uğradı Karşılaşmada 90 dakika forma giyen Sivok'un savunmada yaptığı hatalar bordo mavili takımın kurmaylarını hayal kırıklığına uğrattı.

Tecrübeli futbolcunun hamlelerinde ağır oluşu, teke tek pozisyonlarda kolay çalım yemesi ve de arkasına çok kolay adam kaçırması kafalarda soru işaretleri oluşturdu.

 

Ömer İlker GÜNAYDIN / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor