Sivas'tan FFF'ye destek!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, TFF'nin son günlerde aldığı kararlara destek verdiğini açıkladı.Sivasspor Başkanvekili Erdal Sarılar, dün kendisinin de hazır bulunduğu toplantıda TFF'nin şampiyonluğu belirleyecek takıkmlar ve küme düşecekler i

Sivas'tan FFF'ye destek!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, TFF'nin son günlerde aldığı kararlara destek verdiğini açıkladı.

Sivasspor Başkanvekili Erdal Sarılar, dün kendisinin de hazır bulunduğu toplantıda TFF'nin şampiyonluğu belirleyecek takıkmlar ve küme düşecekler için Play-off ve Play-out oynanması kararlarını olumlu karşıladıklarını söyledi.

Sarılar, "Bu yıl sadece şampiyonluğu belirlemek üzere Play-off maçları oynanacak. Küme düşme mücadelesi için play-out oynanmayacak, son 3 takım düşecek. Gelecek sezondan itibaren şampiyonluk için ve küme düşecek takımı belirlemek için play-off ve play-out birlikte yapılmaya başlanacak. Biz kulüp olarak kararı olumlu buluyoruz ve destekliyoruz" dedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise bu kararın ilginç olabileceğini belirtirken, yayıncı kuruluşun da talebi doğrultusunda şekillendiğini düşündüğünü söyledi. Yeni uygulamanın takımlara hedef kazandıracağını belirten Çalımbay, "Şimdi takımlar kendine hedef belirleyecek. Herkesin hedefi olacak. Çünkü ilk 4'e giren takımın şampiyonluk şansı doğacak. İlk 8 Avrupa kupaları şansı yakalayacak. Bu uyguamanın lige yeni bir heyecan katacağını düşünüyorum. Ancak herkese daha büyük iş düşüyor ve kulüplerin yükümlülükleri artıyor. Örneğin bizim mutlaka en az 2 transfer yapmamız lazım. Bütün takımlar da kendini buna göre hazırlayacak. Hafta içerisinde de maçların oynanması gündeme gelecek. Bazı sıkıntılar da dogruracaktır. Örneğin bizim gibi her yöne havayolu ulaşımı olmayan iller, yoğun maç trafiğinde karayolu kullanarak zorlanacaktır. Ancak gerçekten bir farklılık ve heyecan getireceği kesin." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler