Sivas'ta maç sonu olay çıktı!

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasında Sivasspor ile Galatasaray arasında oynanan maçın ardından olaylar çıktı. Mücadelenin ardından G.Saraylı Dzemaili ve Aydın Yılmaz, sahaya çıktıları orta koridordan soyunma odasına girmek istediler anc

Sivas'ta maç sonu olay çıktı!

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasında Sivasspor ile Galatasaray arasında oynanan maçın ardından olaylar çıktı.

 
Mücadelenin ardından G.Saraylı Dzemaili ve Aydın Yılmaz, sahaya çıktıları orta koridordan soyunma odasına girmek istediler ancak mücadelede görev yapan güvenlik görevlileri geçemeyeceklerini söyledi ve iki oyuncuya engel oldu. Güvenliklerin Dzemaili'ye fiziki müdahalesinin ardından sinirlenen G.Saray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, güvenlik görevlisine tepki gösterdi. Hamzaoğlu'nun tepkisine güvenlik güçleri aynı şekilde tepki verince ortalık karıştı. Araya yöneticilerin girmesiyle olay kısa sürede yatıştırıldı.
 
Olayın ardından G.Saray soyunma odasına Sivasspor başkanı Mecnun Otyakmaz ve Sivasspor teknik direktörü Sergen Yalçın gitti ve üzgün olduklarını söyleyerek G.Saraylılardan özür dilediler.
 
40b2020b1d00fc3f30576edfa24d8919_k.jpg
 
aa_picture_20150519_5384580_high_768x768.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor