Sivasspor yenildi ama yendi

Hafta içi Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor'a 4-1 mağlup olan Sivasspor, Süper Final Avrupa Ligi Grubu'nda karşılaştığı rakibini 4-0 mağlup ederek rövanşı almış oldu.Hafta içi Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda 4-1 kaybedeek çeyrek finalde elenen Siva

Sivasspor yenildi ama yendi

Hafta içi Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor'a 4-1 mağlup olan Sivasspor, Süper Final Avrupa Ligi Grubu'nda karşılaştığı rakibini 4-0 mağlup ederek rövanşı almış oldu.

Hafta içi Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda 4-1 kaybedeek çeyrek finalde elenen Sivasspor, bu galibiyetle rövanşı almış oldu. 

Sivasspor'a galibiyeti getiren golleri 26. dakikada Michael Eneramo, 46 ve 64. Jan Rajnoch, 49. dakikada Kamil Grosicki kaydetti. Ayrıca karşılaşmanın 90+4. dakikasında Eneramo penaltı vuruşunda kaleci Yavuz'u geçemedi.

Bu arada, ''futbolda şike'' davası kapsamında tutuklanan ve bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tahliye olan Sivasspor'un kalecisi Korcan Çelikay, uzun bir aradan sonra kırmızı-beyazlı ekibin ilk 11'inde yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler