Sivasspor "Mutsuzuz ama"

Sivasspor Teknik Sorumlusu Cesar Domingo Mendiondo Lopez maç sonu yaptığı açıklamada , "Aslında sonuçtan mutsuzuz, galip geleceğimiz bir maçtı ama Trabzonspor gibi rakibe karşı berabere kalmak birçok takıma nasip olmaz, bu nedenle mutluyuz" diye konuştu.S

Sivasspor "Mutsuzuz ama"

Sivasspor Teknik Sorumlusu Cesar Domingo Mendiondo Lopez maç sonu yaptığı açıklamada , "Aslında sonuçtan mutsuzuz, galip geleceğimiz bir maçtı ama Trabzonspor gibi rakibe karşı berabere kalmak birçok takıma nasip olmaz, bu nedenle mutluyuz" diye konuştu.

Savunma oyuncusu Ziya Erdal ise iç ve dış sahada kim olursa olsun her zaman atağı düşünerek oynadıklarını belirterek, "Trabzonspor 10 kişi kaldıktan sonra üretken olamadık. Formda olan Trabzonspor'dan 1 puan almak sevindirici" dedi.

Kadir Bekmezci ise bu maça çok iyi konsantre olduklarını kaydederek, "Maçın başında zorluklar yaşadık, Trabzonspor bizden daha üstündü. İlk 15 dakikadan sonra maça ortak olduk. Ben açıkça 1 puana bu akşam üzülüyorum. Kazanmamız gerekiyordu. Pozisyonlar da bulduk ama bir türlü atamadık" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor