Sivasspor futbolcuları mahsur!

Sivas'ta kangal köpeklerini görmek için Merüküm tepesine çıkan Sivassporlu Kadir Bekmezci ve Erman Kılıç'ın da içerisinde bulunduğu araç, dönüş yolunda kayarak kara saplandı. İl Özel İdare ekiplerinin çabasıyla futbolcu ve bareberindekiler kurtarıldı.Siva

Sivasspor futbolcuları mahsur!

Sivas'ta kangal köpeklerini görmek için Merüküm tepesine çıkan Sivassporlu Kadir Bekmezci ve Erman Kılıç'ın da içerisinde bulunduğu araç, dönüş yolunda kayarak kara saplandı. İl Özel İdare ekiplerinin çabasıyla futbolcu ve bareberindekiler kurtarıldı.

Sivasspor'un tecrübeli oyuncularından Kadir Bekmezci, Erman Kılıç ve babası Erkan Kılıç ile birlikte kent merkezinden 10 kilometre mesafede bulunan 2 bin rakımlı Meraküm tepesindeki Kangal Köpeği çiftliğine gitti. Erman'ın babası Erkan Kılıç'ın isteği üzerine köpekleri görmek için çiftliğe çıkan futbolcular, dönüş yolunda kar yağışının etkisini artırmasıyla mahsur kaldı. İç Anadolu Seçkin Irk Kangal Köpeği çiftliği işletmecisi Hüseyin Yıldız'ın kullandığı ve içerisinde futbolcularla birlikte toplam 5 kişinin bulunduğu cip, dönüş yolunda yer yer 1 metreye ulaşan kar kalınlığının bulunduğu yolda, kayarak yol kenarında kara saplandı. Futbolcular ve araçta bulunanlar kendi çabaları ile aracı kurtarmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Kar yağışının etkisini artırması ve havanın kararması üzerine mahsur kalan futbolcular İl Özel İdare Müdürlüğü ekiplerini arayarak yardım istedi. Özel İdare'den olay yerine gönderilen dozer yolu açarak futbolcuların mahsur kaldığı bölgeye ulaştı. Kayan araca halat bağlanarak iş makinesi yardımı ile çekilerek kurtarıldı. Daha sonra dozerin öncülüğünde araç güvenli bir şekilde şehir merkezine indi.

Sivassporlu futbolculardan Erman Kılıç, babasının isteği üzerine kangal köpeklerini görmek için çiftliğe çıktıklarını belirterek, "Giderken fazla bişey yoktu. Ancak dönüş yolunda kar yağışının artmasıyla sıkıntı yaşandı. Aracımız yoldan çıkıp kara saplandı. Kendi çabalarımızla kurtarmaya çalıştık ama başarılı olamadık. Bunun üzerine Özel İdare'den yardım istedik. Sağolsunlar kısa sürede bize ulaşıp yardım ettiler. Onlara teşekkür ediyoruz" dedi.

Kadir Bekmezci ise, aracın kaymasından dolayı mahsur kaldıklarını ama endişelenmediklerini ifade ederek, "Ekipler kısa sürede bize ulaştı. Bizim için farklı bir macera oldu" diye konuştu.

Köpek çiftliği işletmecisi Hüseyin Yıldız ise, Erman Kılıç'ın babasının meşhur kangal köpeklerini görmeyi çok istemesi üzerine çiftliğe geldiklerini belirterek, 'Dönüş yolunda maalesef böyle bir sıkıntı oldu. Ancak Özel İdare ekiplerinin duyarlılığı sayesinde ciddi bir sıkıntı yaşamadan kurtarıldık. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Hepimize geçmiş olsun" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor