Sivasspor cephesinde Son durum

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise maça puan ve puanlar için çıktıklarını belirterek, ''Mücadele gerekiyorsa mücadeleyi de yaptık. Futbol oynamak gerekiyorsa futbolu da oynadık. Ama maalesef haftalardan beri yediğimiz çok basit goller var. Bugün

Sivasspor cephesinde Son durum

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise maça puan ve puanlar için çıktıklarını belirterek, ''Mücadele gerekiyorsa mücadeleyi de yaptık. Futbol oynamak gerekiyorsa futbolu da oynadık. Ama maalesef haftalardan beri yediğimiz çok basit goller var. Bugün aynısını tekrarladık. Bana göre bir amatör takımın bile yememesi gereken aynı tipte golü yedik. Santra yapılırken kontrataktan gol yememiz hakikaten inanılacak gibi değil'' dedi.

Haftalardan beri çok basit goller yediklerini anlatan Çalımbay, bu konuda çalışmalar yapmalarına rağmen bir türlü buna engel olamadıklarını söyledi.

Çalımbay, ''Futbolcularımız bu maçta da dahil bütün iyi niyetiyle çalışıyorlar, gerçekten mükemmel mücadele veriyorlar. Yediğimiz basit goller, giden puanlar var. Bunlara üzülüyoruz. Çünkü git gide maçlar bitiyor, telafisi olmayan maçlar oynuyoruz'' ifadesini kullandı.

Takımının mücadelesinden memnun olduğunu, ancak yenilen hatalı gollere çok üzüldüklerini kaydeden Çalımbay, ''Çok üzgünüz. Bu kadar basit hatalar yaptığımız için üzgünüz. Gerekli tedbirleri alacağız tabi ki. Ama böyle devam ettiğimiz takdirde çok sıkıntılı maçlar geçirmemiz normaldir'' şeklinde konuştu.

Sivasspor kalecisi Korcan Çelikay ve orta saha oyuncusu Mehmet Nas ise mağlubiyetin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler