Sivasspor basın sözcüsü konuştu

Haber61.net Spor Merkezi’nin, Sivas basınına dayandırarak “Sivasspor Ortamı Geriyor” manşeti ile servise koyduğu habere Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal’dan açıklama geldi. Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Trabzonspor ve Sivasspor’un dost şehirle

Sivasspor basın sözcüsü konuştu

Haber61.net Spor Merkezi’nin, Sivas basınına dayandırarak “Sivasspor Ortamı Geriyor” manşeti ile servise koyduğu habere Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal’dan açıklama geldi.

 

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Trabzonspor ve Sivasspor’un dost şehirler olduğunu ve kendileri Anadolu takımı oldukları için ligin lideri Trabzonspor’u bu sezon şampiyon olarak görmek istediklerini söyledi.

 

Haber61’in Sivas basınındaki bilgileri araştırarak Sivas’ta bazı taraftar gruplarının maç öncesi kentte MHK’yı protesto için yürüyüş yapacağını ve bunun Trabzonspor maçı öncesi olmasının düşündürücü olduğunu yazmasıyla ilgili konuşan Sivasspor Basın Sözcüsü Ünsal, “Sivas’ta böyle bir hazırlık yoktur. Bu 2 şehir Anadolu şehridir. Ben isterim ki bu sezon Trabzonspor şampiyon olsun. Yürüyüş olmayacak öyle bir şey yok. Ben bizim Sivas’taki tüm gazetelere baktım. O da bir gazetede yazıyor ve o gazetenin ifadeleri de kendilerini ilgilendirir. Bizim yönetimimizle alakası yoktur. Ben iki şehrin arasındaki dostluk bozulmasın diye bir açıklama bile yapmadım. Kesinlikle Trabzon ve Sivas dosttur" dedi.

 

Ünsal, Sivasspor'un stadyumundaki alttan ısıtmanın da çalıştığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler