"Sivas ve Eskişehir'in ceza almasını istemem!"

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun daha önce “Kefilim” dediği  Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Eskişehirspor ile ilgili değerlendirmede bulundu.İki kulübün şikeden dolayı UEFA’nın disiplin soruşturması kapsamında kıskaca alınmasından sonra

"Sivas ve Eskişehir'in ceza almasını istemem!"

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun daha önce “Kefilim” dediği  Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Eskişehirspor ile ilgili değerlendirmede bulundu.

İki kulübün şikeden dolayı UEFA’nın disiplin soruşturması kapsamında kıskaca alınmasından sonra gündeme gelen “Otyakmaz’a kefilim” açıklamasına karşılık bugün Hacıosmanoğlu yaptığı açıklamada hatasını kabul etti.

Bu sözlerinden dolayı sürekli eleştirilen Hacıosmanoğlu “Evet Otyakmaz konusunda hata yaptım doğrudur. Şike için oyunculara çalıştılar dedi , şimdi çıkıp onları açıklasın. Sivasspor veEskişehirspor’un ceza almasından yana değilim. Sivas bizim kardeş şehrimiz.  Ben Sivasspor halkına teşekkür ediyorum. Takımlarının başındaki adamın şikeci olduğunu tribünlerden bağırdılar. Şike yapıldığını kabul ettiler.”  İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor