Sivas taraftarı olay çıkardı

Trabzonspor Türkiye Ziraat Kupası yarı finalinde Hüseyin Avni Aker’de Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Bordo Mavililerin 6 -0’lık gibi net bir skoru ile tamamlanan karşılaşma sonrası konu ekip Sivasspor’un taraftarları Avni Aker’de kendilerine ayrılan t

Sivas taraftarı olay çıkardı

Trabzonspor Türkiye Ziraat Kupası yarı finalinde Hüseyin Avni Aker’de Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Bordo Mavililerin 6 -0’lık gibi net bir skoru ile tamamlanan karşılaşma sonrası konu ekip Sivasspor’un taraftarları Avni Aker’de kendilerine ayrılan tribünün koltuklarını ve tuvalette bulunan kapı ve lavaboları kırarak sahaya atmak istedi.

Karşılaşmanın ardından Trabzonlu taraftarların stat dışına çıktıktan sonra güvenlik gerekçesi ile stada bekletilen Sivas taraftarına Trabzon Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri müdahale etti. Sivassporlu taraftarlar konuk seyirci tribünün tahrip ettikten sonra polis ekiplerinin güvenlik kordonu altında Avni Aker’den çıkarıldı.

Trabzon emniyetinin almış olduğu yoğun güvenlik önlemleriyle birlikte Trabzon kentinin sınırlarına kadar takip edilen Sivasspor taraftarı 6 golün şokunu üzerlerinden uzun bir süre atamayacak gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor