Sivas - Eskişehir berabere

Spor Toto Süper Lig 9. hafta mücadelesinden Sivasspor ile Eskişehirspor karşı karşıya geldi.Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanan ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Serkan Çınar düdük çaldığı mücadele 1-1'lik eşitlik ile sona erdi.Ev sahibi ekibi öne geçiren go

Sivas - Eskişehir berabere

Spor Toto Süper Lig 9. hafta mücadelesinden Sivasspor ile Eskişehirspor karşı karşıya geldi.

Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanan ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Serkan Çınar düdük çaldığı mücadele 1-1'lik eşitlik ile sona erdi.

Ev sahibi ekibi öne geçiren golü 46. dakikada Utaka kaydederken, Eskişehirspor'a zorlu deplasmanda 1 puanı getiren kritik golü ile 90+5. dakikada Ömer Şişmanoğlu attı.

Alınan bu sonucun ardından Sivasspor puanını 6'ya yükseltirken, Eskişehirspor ise puanını 8 yaptı. Ligde önümüzdeki hafta Sivasspor, Balıkesirspor deplasmanına giderken, Eskişehirspor ise sahasında Kayseri Erciyesspor'u konuk edecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler