Sivas 6-1’lik hezimeti unutamıyor

Spor Toto Süper Lig'de kalma mücadelesi veren Sivasspor, ilk yarıda 6-1 yenildiği Trabzonspor mağlubiyetini bir türlü unutamıyor. Bu sezon ligde kötü günler geçiren Sivasspor, Cumartesi günü lider Trabzonspor'u ağırlayacak. Kırmızı - beyazlı ekip hafta ba

Sivas 6-1’lik hezimeti unutamıyor

Spor Toto Süper Lig'de kalma mücadelesi veren Sivasspor, ilk yarıda 6-1 yenildiği Trabzonspor mağlubiyetini bir türlü unutamıyor.

 

Bu sezon ligde kötü günler geçiren Sivasspor, Cumartesi günü lider Trabzonspor'u ağırlayacak. Kırmızı - beyazlı ekip hafta başından itibaren bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Takım milli takıma çağrılan futbolcularının da dönmesiyle birlikte bugün tam kadro çalışmalarını sürdürecek.

 

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Trabzonspor maçı hazırlıklarıyla ilgili bir basın toplantısı düzenledi. Maçın oynanacağı 4 Eylül Satadyumu'nda gerçekleştirilen toplantıda Çalımbay, rakibin çok güçlü ve dikkat edilmesi gereken bir takım olduğunu söyledi.

 

İkinci yarının ilk 3 maçında iyi oynadıklarını ancak bunun karşılığını alamadıklarını belirten Çalımbay, Trabzonspor maçında mevcut oyunlarının üstüne çıkmaları gerektiğini vurguladı.

 

Trabzonspor'un iyi bir deplasman grafiği olduğuna dikkat çeken Çalımbay, "İlk yarıdaki deplasman maçlarında 6 galibiyet ve 2 beraberliği olan bir takım. Onun için kendi sahamızda çok dikkatli olmamız gerekiyor. Biz ne içeride ne dışarıda rakip ayırmadan galibiyeti düşünerek oynadık. Burada da yine aynı şekilde olacak. Futbolcularıma güveniyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor