Sırada İshak ve Alper var

Trabzonspor yeni sezonda transfere hızlı girdi. Bordo-mavililer İngiltere ikinci lig takımlarından Liecester City’ nin 1.90'lık stoperi Sol Bamba ve Gençlerbirliği’nden Yasin Öztekin’den sonra şimdi de Ankaragücü’nün genç futbolcusu İshak Doğan, için atağ

Sırada İshak ve Alper  var

Trabzonspor yeni sezonda transfere hızlı girdi. Bordo-mavililer İngiltere ikinci lig takımlarından Liecester City’ nin 1.90'lık stoperi Sol Bamba ve Gençlerbirliği’nden Yasin Öztekin’den sonra şimdi de Ankaragücü’nün genç futbolcusu İshak Doğan, için atağa geçti.

 

Ankaragücü’nde bu sezon 22 maçta forma giyen, sol bek ve stoper mevkiinde görev yapan 1990 doğumlu İshak için bordo mavili yönetim girişimlere başladı. Bu futbolcunun kulübüyle 2014 yılına kadar sözleşmesi var.

 

ALPER İÇİN ES ES UÇTU

Trabzonspor yönetim kurulu Ankaragüclü İshak’ın yanı sıra teknik patron Şenol Güneş’in ısrarla istediği Alper Potuk içinde görüşmelerini sürdürüyor.

 

Eskişehirspor’un bu futbolcu için istediği 5 milyon euro’yu fazla bulan bordo mavili yönetim bu futbolcuya karşılık Alanzinho yada Sapara ikilisinden birinin yanı sıra  bir miktar daha para önerdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor