Sıra Pawel Brozek'te!

Sivasspor deplasmanında bir sürprize imza atarak daha önce hiç şans verip maç performansını görmediği Piotr Brozek’i sahaya süren Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, şimdi de kardeş Pawel Brozek’i yakın takibe aldı. Bordo-Mavililer’in as forveti dur

Sıra Pawel Brozek'te!

Sivasspor deplasmanında bir sürprize imza atarak daha önce hiç şans verip maç performansını görmediği Piotr Brozek’i sahaya süren Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, şimdi de kardeş Pawel Brozek’i yakın takibe aldı. Bordo-Mavililer’in as forveti durumundaki Umut Bulut’un oynadığı son 6 resmi maçta (Lig-Kupa-Milli maçlar) gol atamaması sebebiyle hücum alternatiflerini devreye sokmayı düşünen Trabzonspor’un hocasının, Polonyalı oyuncuya şans verebileceği öğrenildi. Şenol Güneş’in ayrıca kulübeye demir atmış görüntüsündeki Alanzinho ve Yattara’yı da hazır tutmaya çalıştığı, “Sakın küsmeyin, hepinize çok ihtiyacım var” mesajını ilettiği belirtildi. Bu hafta yapılacak olan antrenmanlarda özel çalıştırılacak Umut Bulut ile Pawel Brozek ikilisinden Güneş’in gözüne girmeyi başaran forvet, Manisa’da ilk 11’de olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor