Sıra geldi Aslan'a

Süper Final’deki ilk galibiyetini Beşiktaş’ı yenerek alan Trabzonspor sadece 3 puan elde etmedi. Avrupa bileti yolunda en yakın rakibine avantaj sağladı, 6 maçlık hasret bitti ve en önemlisi Burak'sız da kazanabileceğini gösterdi. Uzun süren galibiyet has

Sıra geldi Aslan'a

Süper Final’deki ilk galibiyetini Beşiktaş’ı yenerek alan Trabzonspor sadece 3 puan elde etmedi. Avrupa bileti yolunda en yakın rakibine avantaj sağladı, 6 maçlık hasret bitti ve en önemlisi Burak'sız da kazanabileceğini gösterdi.

 

Uzun süren galibiyet hasretini bitiren Bordo-Mavililer, tam 6 haftalık suskunluğunu Beşiktaş'a karşı aldığı galibiyetlede boşmuş oldu. Fenerbahçe maçında burnu kırılan Burak Yılmaz’sız Trabzon’un Beşiktaş önünde ne yapacağı da merak konusu olmuştu.

 

Bu sorunun cevabı da Bordo-Mavililerin yüreğine böylelikle su serpti. Takım olarak hücum anlayışını ortaya koyan Güneş’in öğrencileri, gelecek haftalar için de alternatif saldırı planlarının artık hayata geçebileceğini ispatladı.

 

Morali yükselen Karadeniz ekibinin yeni hedefi ise Galatasaray’ı da Avni Aker’de mağlup ederek seri yakalamak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor