Sindrella usulü yakalama

Ayakkabılarını sahaya fırlatan taraftar Sindrella masalını aratmayacak bir uygulamaya tabi tutuldu.Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda oynanan Trabzon-Galatasaray maçının 55. dakikasında ayağındaki ayakkabıları sahaya fırlatan Fevzi Ö. adlı taraftar (4

Sindrella usulü yakalama

Ayakkabılarını sahaya fırlatan taraftar Sindrella masalını aratmayacak bir uygulamaya tabi tutuldu.

Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda oynanan Trabzon-Galatasaray maçının 55. dakikasında ayağındaki ayakkabıları sahaya fırlatan Fevzi Ö. adlı taraftar (40) emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Emniyete götürülen Fevzi Ö, Sindrella masalını aratmayacak bir uygulamaya tabi tutuldu. Kamera görüntülerini elinde bulunduran polisler, bunun yanı sıra sahaya atılan ayakkabıları Fevzi Ö’ye giydirdi.

Ayakkabıların taraftarın ayağına tam oturması ile ayakkabıyı sahaya atan kişinin Fevzi Ö olduğuna kanaat getirildi. Emniyette ifadesi alınan Fevzi Ö., “Ayakkabılarımı hakeme ya da futbolculara zarar vermesi için atmadım” dedi.

HEPSİ SERBEST KALDI
Mücadelenin 60. dakikasında kaleci Tolga Zengin’in yüzünde patlayan içi dolu plastik bardağı atan kişi de gözaltına alındı. Turgut Y. (23) adlı taraftar suçlamaları kabul etmedi ve “O su şişesini ben atmadım.

Arka taraftan biri attı, kim attığını görmek için geriye döndüm. O esnada tanımadığım birinin bağırarak “Niye su attın” demesi üzerine polisler beni tespit etti. Bir yanlışlık oldu” diye konuştu. 2 taraftar, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldılar.

Bu arada sahaya atılan yabancı maddelerden dolayı Bordo-Mavili kulüp PFDK’ya sevkedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor