Sinan Engin'den Aziz Yıldırım itirafı!

Eski Beşiktaş menajeri Sinan Engin dün bir televizyon programında ilginç bir açıklamada bulundu...Sinan Engin'e göre Şike yapmaktan 6 yıl 3 ay ceza alan Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım ile Beşiktaş'ı borç batağına düşüren ve 1 yıl Avrupa kupalarına katıl

Sinan Engin'den Aziz Yıldırım itirafı!

Eski Beşiktaş menajeri Sinan Engin dün bir televizyon programında ilginç bir açıklamada bulundu...

Sinan Engin'e göre Şike yapmaktan 6 yıl 3 ay ceza alan Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım ile Beşiktaş'ı borç batağına düşüren ve 1 yıl Avrupa kupalarına katılamamasında başrol oynayan Yıldırım Demirören Başbakan Erdoğan'ın düzgün insan normlarına uyuyormuş.

Son dönemde ekranlarda yaptığı sivri dilli yorumlarla dikkat çeken Sinan Engin, şike davasından, kulüp yöneticilerine kadar ilginç açıklamalarda bulundu Engin Türkiye’de, "Futbol Başbakan'ın kontrolünde olduğunu belirterek" Bugün Başbakan istemese pek çok insan koltuklarında oturamaz. Bunlara TFF başkanı Yıldırım Demirören ve Aziz Yıldırım da dahil. Başbakan'ın düzgün insan normlarına uymayan kimse bu görevlere gelemez. Başbakan istemezse Aziz Yıldırım orada oturamaz.” dedi.

 

Engin Beşiktaş ve Fenerbahçe'de işlerin farklı olduğunu, Galatasaray'da ise bu durumun geçerli olmayacağını söylerken Ünal Aysal için bu sorunun sorulması üzerine, "Galatasaray'da yapı biraz daha farklı, Ünal Aysal için bu geçerli değil" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor