Sinan bu hastalığı da yenecektir

Sinan Şamil Sam’ın basın danışmanı Vedat Alyaz ve amatör boks yaşantısından beri ekibinde yer alan Antrenör Bülent Başer, Sinan’ın bu sorunun da üstesinden geleceğini bildirdiler. Türk boks tarihinin ilk dünya şampiyonu, ilk Kıtalar Arası Şampiyonu ve yin

Sinan bu hastalığı da yenecektir

Sinan Şamil Sam’ın basın danışmanı Vedat Alyaz ve amatör boks yaşantısından beri ekibinde yer alan Antrenör Bülent Başer, Sinan’ın bu sorunun da üstesinden geleceğini bildirdiler.

Türk boks tarihinin ilk dünya şampiyonu, ilk Kıtalar Arası Şampiyonu ve yine Avrupa Şampiyonu Sinan Şamil Sam karaciğer yetmezliği nedeniyle Ankara’da hastanede yatarken, ekibinde yıllarca vazife yapan Bülent Başer, ‘Şu an Almanya’daki programımızı bitirdik yarın Ankara’ya uçacağım. Günde birkaç kez telefon açarak Sinan'ın durumu hakkında bilgi ediniyorum. Bu gün itibariyle, tedavilere cevap vermeye başladı. Durumunda hafifte olsa bir iyileşme mevcut. Yarın kendi gözlerimle görünce daha iyi karar verebilirim’ şeklinde konuştu.

Vedat Alyaz: Sinan bu hastalığı da yenecektir

Vedat Alyaz da Sinan’ın az da olsa iyileşme ibareleri gösterdiğini belirterek, ‘Şampiyon tedavilere cevap vermeye başlamıştır. Sinan Şamil, dünya devlerini yenerek 16 kez rakiplerini nakavt etmiştir. Bu hastalığı da nakavt edecektir. Ben Sinan’ı iyi tanırım nice zorlu rakipleri yerle bir etmiş bir kahramandır. Sinan, dünya devlerini devirerek ülkemizin ismini dünyanın zirvesine altın harflerle yazdırmıştır. Dünya profesyonel boks ringlerindeki 31 maçında İstiklal Marşımızı okutmuş ve bayrağımızı göndere çektirmiş olan Sinan’ı yeniden aramızda görmektir. Sinan Türkiye’ye çok büyük hizmetler vermiş ve dünyaya Türk’ün gücünü göstermiş bir isimdir. Şimdi de Türkiye’nin vefa borcunu ödeyerek Sinan’a sahip çıkması gerekmektedir. Dünya ya Türk’ün adını altın harflerle yazdırmış böylesi başarılı bir boksörün bu zor günlerinde yanında olmalıyız’ şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor