Şimşek'e Denizli izin vermedi

 Denizlispor Kulübü Asbaşkanı Veysel Gühan, teknik direktörlük görevi için Çaykur Rizespor Yardımcı Antrenörü Yusuf Şimşek'le her konuda anlaşmalarına rağmen Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin buna izin vermediğini bildirdi. Gühan, gazet

Şimşek'e Denizli izin vermedi

 Denizlispor Kulübü Asbaşkanı Veysel Gühan, teknik direktörlük görevi için Çaykur Rizespor Yardımcı Antrenörü Yusuf Şimşek'le her konuda anlaşmalarına rağmen Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin buna izin vermediğini bildirdi.

 Gühan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Selahattin Dervent'le yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör arayışlarının devam ettiğini, bu doğrultuda Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin yardımcılarından Yusuf Şimşek'e teklif götürdüklerini söyledi.

 Yusuf Şimşek'in tekliflerini kabul ettiğini kaydeden Gühan, sözlerini şöyle sürdürdü:

 "Yusuf Şimşek Denizli'nin yetiştirdiği büyük bir futbolcu. Yıllarca yeşil-siyahlı takıma hizmet verdi. Şimdi de teknik direktör olarak bu zor günlerimizde hizmet edecekti. Teknik direktör olarak her konuda anlaştığımız için Mustafa Denizli'den izin çıkmadı. Yusuf Şimşek Denizlispor'a gelebilmek için büyük özverilerde bulundu. Olmadı, üzgünüz" dedi.

Denizlispor yönetiminin teknik direktörlük için Erhan Altın ve Yücel İldiz'le görüştüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler