Şimdi sıra UEFA ve FIFA'da!

Hukukçular gerekli hazırlıkları tamamladıktan sonra UEFA ve FIFA'ya başvuru yapılacak.İbrahim Hacıosmanoğlu ve ekibinin göreve geldiğinden beri en önemli vaadi, 2010-11 sezonu şampiyonluğunun Trabzonspor lehine tescil edilmesini sağlamak oldu. Bu konudaki

Şimdi sıra UEFA ve FIFA'da!

Hukukçular gerekli hazırlıkları tamamladıktan sonra UEFA ve FIFA'ya başvuru yapılacak.

İbrahim Hacıosmanoğlu ve ekibinin göreve geldiğinden beri en önemli vaadi, 2010-11 sezonu şampiyonluğunun Trabzonspor lehine tescil edilmesini sağlamak oldu. Bu konudaki ilk resmi girişim geçtiğimiz haftalarda yapılmış, Türkiye Futbol Federasyonu’na dilekçe verilerek kararın gözden geçirilmesi istenmişti.

Önceki gün Adana’da toplanan TFF kurmayları, Fenerbahçe’nin şampiyonluğu yönündeki kararını bozmadı. Bordo-Mavililer, bu durum karşısında şaşırmadıklarını dile getirirken, asıl çalışmanın şimdi başlayacağını belirttiler. İbrahim Hacıosmanoğlu, kulübün hukukçularıyla bir araya geldi. UEFA ve FIFA’ya başvurmak için gerekli hazırlıkların bir an önce yapılmasını istedi. Trabzonspor, UEFA ve CAS’ın Fenerbahçe aleyhine verdiği cezayı, bu başvurularda en büyük dayanak olarak görüyor. Ayrıca,  Türkiye’deki mahkemenin de şike olduğuna dair karar verdiği hatırlatılacak.

Başkan Hacıosmanoğlu, bu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Göreve geldiğimizden beri Trabzonspor’un hakkını savunacağımızı söyledik. Bunun için gereken neyse yapılacak. Taraftarımızın içi rahat olsun ve bize güvensin” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler