Şimdi sıra Limasol'da!

Tarihinde ilk kez katıldığı UEFA Avrupa Ligi gruplarında ilk maçını 19 Eylül Perşembe günü Kıbrıs temsilcisi Apollon Limasol ile oynayacak olan Trabzonspor, gözünü bu zorlu sınava çevirdi.Bordo-Mavili ekip, bu maçın hazırlıklarına ara vermeden başlayacak.

Şimdi sıra Limasol'da!

Tarihinde ilk kez katıldığı UEFA Avrupa Ligi gruplarında ilk maçını 19 Eylül Perşembe günü Kıbrıs temsilcisi Apollon Limasol ile oynayacak olan Trabzonspor, gözünü bu zorlu sınava çevirdi.

Bordo-Mavili ekip, bu maçın hazırlıklarına ara vermeden başlayacak.  Bu arada Trabzonspor’un 19 Eylül Perşembe günü Apollon Limassol ile deplasmanda oynayacağı UEFA Avrupa Ligi J grubu 1. hafta maçının biletleri satışa sunuldu. Biletlerin Bordo-Mavili kulübün resmi internet sitesi ve KKTC’deki turizm acentelerinden alınabileceği ifade edildi. Bilet fiyatlarının ise internet satışları için 55 TL, stadyuma gidiş+dönüş otobüs hizmeti dahil maç paketi için 100 TL olduğu açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler