Şimdi sıra Avni Aker'de

Geçtiğimiz hafta sakatlığı sebebiyle Gençlerbirliği deplasmanına götürülmeyen Marc Janko, dört gözle Kayserispor provasını bekliyor.Sakatlığını büyük ölçüde atlatan ve kendisini iyi hissettiğini belirten Avusturyalı golcünün oynamak için sabırsızlandığı ö

Şimdi sıra Avni Aker'de

Geçtiğimiz hafta sakatlığı sebebiyle Gençlerbirliği deplasmanına götürülmeyen Marc Janko, dört gözle Kayserispor provasını bekliyor.

Sakatlığını büyük ölçüde atlatan ve kendisini iyi hissettiğini belirten Avusturyalı golcünün oynamak için sabırsızlandığı öğrenildi. Teknik direktör Şenol Güneş’in de yakından ilgilenip sürekli durumunu sorduğu Janko, hatırlanacağı gibi deplasmanda kazanılan Orduspor maçında ilk golünü atmıştı. 

En büyük sabırsızlığı Avni Aker’de gol sevinci olan Bordo-Mavili futbolcu, kadro içindeki rekabetten de hiç çekinmiyor. Trabzonspor gibi üst düzey ekiplerin tamamında bu tip durumların olağan olduğunu söyleyen Janko, “Ben sadece işimi iyi yapmaya gayret ediyorum. Sonrasının kararını vermek teknik heyetin sorumluluğunda” mesajlarını tekrarlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor