Şimdi destek zamanı!

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası’nda yarın akşam çok önemli bir maça çıkacak. İlk maçta deplasmanda Sivasspor’a 2-1 yenilen bordo mavili takım Avni Aker’de final için varını yoğunu ortaya koyacak.Böyle önemli bir maç öncesinde ise gündemi meşgul eden bir

Şimdi destek zamanı!


Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası’nda yarın akşam çok önemli bir maça çıkacak. İlk maçta deplasmanda Sivasspor’a 2-1 yenilen bordo mavili takım Avni Aker’de final için varını yoğunu ortaya koyacak.

Böyle önemli bir maç öncesinde ise gündemi meşgul eden bir başka konu daha var; Kongre. Trabzonspor camiası bir yandan kupa maçına odaklanırken bir yandan da kongre gündemiyle meşgul oluyor.

Hal böyle iken Haber61.net olarak diyoruz ki;

Kongre süreci kötü geçen bir sezonun tek çıkış kapısı olan Türkiye Kupası’nda oynanacak kritik önem arz eden Sivasspor maçının önüne geçmesin,

Gelecek yıl kulübün daha iddalı olması açından Avrupa’ya çıkacak bu yolda camia kongreye değil ilk olarak kupa maçına önem versin,

Ve herşeyden önemlisi başkan adayları hiç olmazsa Sivasspor maçının bitiş düdüğüne dek çalışmalarına ara vererek stadda yerini alsın ve destek versin.

Son olarakta kötü geçen sezonda burkulan bordo mavi yürekler, Sivasspor maçında takımına sahip çıkarak finalin kapısını açmakta kilit rol oynasın.

Haydi hep beraber Trabzonspor’umuza destek olalım yarın akşamki kritik mücadelede takımımızın yanında birlik olalım.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor