Şimdi de Baros'a ağır ceza

Fenerbahçe derbisinin bitiminde hakem Fırat Aydınus'a küfreden ve koridorda yumruk atmaya çalışan Çek futbolcunun, Disiplin Kurulu'nun uygulayacağı yaptırıma göre ağır bir para cezasına çarptırılacağı öğrenildi.Sarı-kırmızılıların, sakatlığı yüzünden 2 se

Şimdi de Baros'a ağır ceza

Fenerbahçe derbisinin bitiminde hakem Fırat Aydınus'a küfreden ve koridorda yumruk atmaya çalışan Çek futbolcunun, Disiplin Kurulu'nun uygulayacağı yaptırıma göre ağır bir para cezasına çarptırılacağı öğrenildi.

Sarı-kırmızılıların, sakatlığı yüzünden 2 sezondur takıma yeterli düzeyde katkı sağlayamayan Baros'a ciddi bir para cezası vereceği ve konunun bugünkü yönetim kurulunda gündeme getirileceği belirtildi.

Bu arada Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, Baros'un, Fenerbahçe maçından sonra gördüğü kırmızı kartın bahislerde geçerli olmadığını bildirdi.

Spor Toto'nun, Çek golcünün gördüğü kartla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, "Baros'un gördüğü kırmızı kartın, toplam kart sayısı kapsamında değerlendirilmesi hukuken mümkün değildir" ifadeleri yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor