'Sıkıntılı dönemi atlatmalıyız'

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Araklıspor'un teknik direktörü Halit Yakupoğlu, biran önce yaşadıkları sıkıntılı dönemi atlatmak zorunda olduklarını söyledi. Yakupoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu sahalarında yaptıkları ve 3-2 m

'Sıkıntılı dönemi atlatmalıyız'

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Araklıspor'un teknik direktörü Halit Yakupoğlu, biran önce yaşadıkları sıkıntılı dönemi atlatmak zorunda olduklarını söyledi. 

Yakupoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu sahalarında yaptıkları ve 3-2 mağlup oldukları Keçiörengücü maçına kötü başladıklarını belirterek, ilk yarıda sahada istediklerini yapamadıklarını ifade etti. 

Buldukları pozisyonları değerlendiremediklerini ve oyun disiplininden koptuklarını anlatan Yakuoğlu, ''Mutlak kazanmak için çıktığımız maçta kalemizde golü gördükten sonra oyun disiplininden koptuk. İkinci yarı ise ilk yarıya göre oyunun kontrolünü ele aldık. Direkten dönen şutumuz ve rakip kalecinin yüzde yüz kurtardığı gol pozisyonları var. Bunları da iyi değerlendiremeyince sahadan mağlup ayrıldık'' diye konuştu. 

Çok çalışmaları gerektiğini vurgulayan Yakuoğlu, ''Biran önce bu sıkıntılı dönemi atlamak zorundayız. Şu anda ligin başındayız ve takımımıza güveniyorum'' dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor